Ponuda

Za iznajmljivanje su namjenjena 4 studio apartmana. Dva studio apartmana su na I katu, dva na II katu, a u prizemlju su smješteni domaćini. Svaki apartman ima osigurano parking mjesto pored kuće.
Kako vidite na slici svaki apartman ima veliki balkon s pogledom na more.Apartmani su u kategoriji sa *** , svaki cca 50 kvadratnih metara sa 4+1 postelja i svaki se sastoji od : spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice, hodnika i velilke terase.
Kuhinje su moderno opremljene sa novim štednjakom s pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i kompletno novim posuđem. Na terasi u prizemlju je roštilj koji je gostima na raspolaganju.

Ispred kuće je betonirana plaža sa skalama za ulazak u more, a lijevo od kuće je mala pješčana plaža za djecu.Kuća je smještena na idelanoj poziciji 7 m od mora.
Također postoji mogućnost za vezanje vašeg manjeg plovila na molu koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Pored mora i sunca našim gostima organiziramo vožnju barkom i razgledavanje obližnjih otočića.
Ako želite uživati u blagodatima na jednom od malih ne naseljenih otočića, možemo Vam organizirati prijevoz s našom barkom ili je možete iznajmiti.Sve goste koji će boraviti u našim apartmanima častimo jedan put sa ribljim objedom te sa 0,5 lit domaćeg vina dnevno po apartmanu.
Osim domaćeg vina i rakije možete kušati kamenice, dagnje i rižoto od plodova mora kao i jela od oborite ribe i ostale delikatese Jadrana koje vam možemo pripremiti po našim receptima.

Lovimo ribu za svoje potrebe i za naše goste jer je uvala bogata svim vrstama. Ribolov se izvodi ribarskim štapom, parangalima, mrežama, feralom (lov na sviću), i peškafondom (lov na lignje). Lovi se plemenita riba (zubatac i orada) i mekušci (sipe, lignje, hobotnice)...Volimo i cijenimo zdravu, raznoliku, jednostavnu i nadasve ukusnu hranu, tipičnu za Dalmaciju. Zato našim gostima uvijek nastojimo prirediti bogat riblji objed